Club Drempelloos

Iedereen kan circusartiest zijn! Ook kinderen en jongeren met een (verstandelijke) beperking zijn daarom welkom bij Circus Amersfoort. Circus, daar word je blij van. Het draagt bij aan de groei van de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. Door de succeservaringen groeit het zelfvertrouwen van uw kind. Voor kinderen en jongeren die in een reguliere sport- of circusclub lastig aansluiting vinden, is Club Drempelloos interessant!

Deelnemers leren in de lessen onder andere jongleren, koordlopen, trapeze en acrobatiek. Het gehele seizoen wordt er op ieders eigen tempo geoefend, om het jaar vervolgens af te sluiten met een spetterende voorstelling. De club is er voor kinderen en jongeren van ongeveer 7 tot 18 jaar, met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking. De begeleiders zijn ervaren circusdocenten met een sociaal pedagogische achtergrond.

Vanaf september 2016 starten we met de club die het gehele circusseizoen zal plaatsvinden, inclusief afsluitende voorstelling. De lessen zijn eens in de twee weken op zondagochtend, van 10.30 tot 11.45 uur. U kunt uw kind aanmelden voor deze club door gebruik te maken van het aanmeldformulier

Heeft u vragen? Bent u benieuwd of Club Drempelloos iets is voor uw zoon of dochter? Of wil je het circus eerst een keer uitproberen door één les mee te doen? Stuur gerust een e-mail via het contact formulier. Kies daarbij als onderwerp ‘Club Drempelloos’.

De kosten bedragen dit seizoen €95,- voor vijftien lessen inclusief een afsluitingsweekend boordevol circusvoorstellingen. Er kan altijd een gratis proefles worden gevolgd.

Club Drempelloos wordt ondersteund door Grenzeloos Actief en Fonds verstandelijk gehandicapten.