Dinsdagclub

Leeftijd: vanaf 8 jaar.

Tijden: op de dinsdagen van 16.30 tot 18.00.

In de Dinsdagclub leer je allerlei circustechnieken onder begeleiding van onze circusdocenten. Vóór de pauze worden er vier ‘workshops’ gegeven: korte lessen in een bepaalde discipline, bijvoorbeeld ballopen of met een diabolo gooien. Met je groepje volg je twee van deze vier workshops; de week daarna de andere twee. Er zijn wel meer dan tien verschillende circustechnieken, dus er is het hele jaar lang afwisseling genoeg! Tijdens de pauze krijg je van ons limonade en een koekje uit onze authentieke Circus Amersfoort-koektrommel. Na de pauze zijn er de ‘specialisaties’. Er worden vier dingen genoemd waar je zelf uit mag kiezen. Dit onderdeel ga je drie of vier weken lang doen om er zo nóg beter in te worden.

Je oefent niet het hele jaar door; je treedt ook op om te laten zien wat je hebt geleerd. Je kan op je gemak wennen aan het artiest-zijn tijdens een paar tussentijdse presentaties die je met je hele club doet voor de ouders. Aan het eind van het seizoen sluiten we het circusjaar af met een heel weekend vol met zelfgemaakte eindvoorstellingen die je op de Wagenwerkplaats speelt voor iedereen die wil komen kijken!

U kunt uw kind aanmelden voor deze club door gebruik te maken van het aanmeldformulier.

De kosten voor seizoen 2023-2024 bedragen €250,-. Dit is inclusief een afsluitingsweekend boordevol circusvoorstellingen.