Club Drempelloos

Iedereen kan circusartiest zijn! Club Drempelloos is er speciaal voor kinderen en jongeren voor wie een reguliere groep te druk is of te snel gaat, bijvoorbeeld door een (verstandelijke) beperking.

Deelnemers leren in de lessen onder andere jongleren, koordlopen, trapeze en acrobatiek. Het gehele seizoen wordt er op ieders eigen tempo geoefend, om het jaar vervolgens af te sluiten met een spetterende voorstelling. De begeleiders zijn ervaren circusdocenten met een sociaalpedagogische achtergrond.

Circus, daar word je blij van. Het draagt bij aan de groei van de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. Door de succeservaringen groeit het zelfvertrouwen van uw kind.

De lessen zijn op zondagochtend, van 10.00 tot 11.15 uur. U kunt uw kind aanmelden voor deze club door gebruik te maken van het aanmeldformulier.

De kosten voor seizoen 2022-2023 bedragen €240,-. Dit is inclusief een afsluitingsweekend boordevol circusvoorstellingen.

Heeft u vragen? Bent u benieuwd of Club Drempelloos iets is voor uw zoon of dochter? Of wil je het circus eerst een keer uitproberen door een les mee te doen? Neem gerust contact met ons op.