Club Drempelloos

Gratis proefles op zondag 8 september, 22 september of 6 oktober 2019! Aanmelden via het aanmeldformulier.

Iedereen kan circusartiest zijn! Club Drempelloos is er speciaal voor kinderen en jongeren voor wie een reguliere groep te druk is bijvoorbeeld te snel gaat.

Deelnemers leren in de lessen onder andere jongleren, koordlopen, trapeze en acrobatiek. Het gehele seizoen wordt er op ieders eigen tempo geoefend, om het jaar vervolgens af te sluiten met een spetterende voorstelling. De begeleiders zijn ervaren circusdocenten met een sociaalpedagogische achtergrond.

Circus, daar word je blij van. Het draagt bij aan de groei van de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. Door de succeservaringen groeit het zelfvertrouwen van uw kind.

De lessen zijn eens in de twee weken op zondagochtend, van 10.30 tot 11.45 uur (in de even weken). U kunt uw kind aanmelden voor deze club door gebruik te maken van het aanmeldformulier.

Heeft u vragen? Bent u benieuwd of Club Drempelloos iets is voor uw zoon of dochter? Of wil je het circus eerst een keer uitproberen door één les mee te doen? Stuur gerust een e-mail via het contact formulier. Kies daarbij als onderwerp ‘Club Drempelloos’.

De kosten bedragen dit seizoen €95,- voor vijftien lessen inclusief een afsluitingsweekend boordevol circusvoorstellingen. Er kan altijd een gratis proefles worden gevolgd.