Welkom!

Vanaf zes jaar zijn kinderen, jongeren en volwassenen bij Circus Amersfoort welkom om te leren hoe je zelf circusartiest wordt en om te oefenen op echte circustechnieken. Circus Amersfoort heeft verschillende oefenclubs, waar je onder andere jongleren en acrobatiek leert. Bij Circus Amersfoort kun je je verjaardag vieren of Circus Amersfoort bezorgt je een paar leuke dagen op school of kantoor.

Circus Amersfoort
Circus Amersfoort is bij Circus Amersfoort.zaterdag, januari 21st, 2023 at 7:48am
Circus Amersfoort
Van CircusKabel] mogen wij de komende tijd deze bascule lenen! Zo hebben we meer ruimte tijdens de workshops om lekker te springen en meer bascules is altijd beter! Dank CircusKabel] voor het uitlenen en voor de wandrekken die onze zaal mooi aanvullen!
Circus Amersfoort
Circus Amersfoort is bij Circus Amersfoort.zaterdag, november 12th, 2022 at 3:29pm
Circus Amersfoort
@hanna.stap en @luuk.to zijn vandaag hard bezig geweest met het ontwerpen van de nieuwe flyers! #staytuned
Circus Amersfoort
Circus Amersfoortwoensdag, november 9th, 2022 at 7:13pm
De koudfundingsactie heeft tot nu toe al ruim 1500 euro opgebracht!! Als eerste is er geïnvesteerd in energiezuinige lampen, die vakkundig zijn opgehangen door Dorus. We willen iedereen die bijgedragen heeft super bedanken!
Circus Amersfoort
Circus Amersfoort is bij Circus Amersfoort.woensdag, november 2nd, 2022 at 3:54pm
Circus Amersfoort
Whoehoe! Onze koudfundingsactie heeft de voorpagina van de krant gehaald! 🥳🥳 Doneren kan nog steeds via de QR code of via de link in ons verhaal.
Circus Amersfoort
Circus Amersfoortdinsdag, oktober 25th, 2022 at 9:05am
Kom gezellig langs op 29 oktober 🙂 (swipe voor het programma)
Circus Amersfoort
Circus Amersfoortwoensdag, oktober 19th, 2022 at 6:00am
Door de hoge gasprijzen wordt het duurder om de verwarming van Circus Amersfoort aan te zetten. Daarom organiseren we een leuke actie!

*Hoe kunt u helpen?*
Er zijn verschillende manieren om onze verwarming te helpen betalen.
- Je kan helpen door te doneren via de QR-code of IBAN. Dat geld kunnen we dan meteen gebruiken. Fijn!
- Je kunt langskomen in onze prachtige circuszaal op 29 oktober (zie foto 2 voor het programma). Wij zamelen die dag geld in met allemaal leuke workshops, shows, massages, en meer. Opgeven kan via koudfunding@circusamersfoort.nl of een PB.
- Houd onze website in de gaten voor meer informatie en andere leuke acties.
- Neem contact met ons op als u een ander goed idee heeft. Misschien kent u bedrijven die ons willen sponsoren? Of heeft u een goed idee voor een leuke inzamelingsactie? We horen het graag.