Circusfeestjes

— Enkele circusfeestjes beschikbaar! —


Kinderen vanaf zes jaar kunnen in een circussfeer hun verjaardag vieren met vrienden en vriendinnen. Elke zaterdag is hier ruimte voor bij Circus Amersfoort.

Op een circusfeestje ga je aan de slag met circusmateriaal zoals loopballen, diabolo’s, trapezes en een koordloop-installatie. Je wordt daarbij geholpen door echte circusdocenten. En wat je geleerd hebt, kan je aan het eind van het feestje aan iedereen laten zien in een voorstelling die je gezamenlijk maakt. Je kan je dan prachtig verkleden met kleren uit onze Circus Amersfoort verkleedkist!

  • Wie kan je meenemen?

Je kan maximaal 15 vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar het circusfeestje. Natuurlijk komen er ook ouders mee om te helpen. Als je wilt, kun je afsluiten met een mooie voorstelling waarvoor je opa’s, oma’s, tantes, ooms en ook de ouders van al je vriendjes en vriendinnetjes kunt uitnodigen om naar je voorstelling te kijken!

  • Wanneer en waar?

Voor een verjaardagsfeest in het circus kun je op zaterdag terecht bij Circus Amersfoort. Het feestje duurt anderhalf uur en vindt plaats op onze eigen locatie op de Wagenwerkplaats, Soesterweg 314b. De kosten bedragen €135,- voor maximaal vijftien kinderen. Wil je je aanmelden? Kies een van de beschikbare data in de onderstaande agenda en vul de gegevens in. Er wordt dan een reservering gemaakt welke binnen enkele werkdagen zal worden bevestigd. Is er geen datum beschikbaar? Dan is er helaas geen mogelijkheid voor een feestje. Er zullen geregeld nieuwe data worden toegevoegd. Er kan maximaal drie maanden vooruit worden geboekt.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar