Circusfeestjes

— Helaas doen we voor onbepaalde tijd geen circusfeestjes! —


Kinderen vanaf zes jaar kunnen in een circussfeer hun verjaardag vieren met vrienden en vriendinnen. Elke zaterdag is hier ruimte voor bij Circus Amersfoort.

Op een circusfeestje ga je aan de slag met circusmateriaal zoals loopballen, diabolo’s, trapezes en een koordloop-installatie. Je wordt daarbij geholpen door echte circusdocenten. En wat je geleerd hebt, kan je aan het eind van het feestje aan iedereen laten zien in een voorstelling die je gezamenlijk maakt. Je kan je dan prachtig verkleden met kleren uit onze Circus Amersfoort verkleedkist!

  • Wie kan je meenemen?

Je kan zoveel vriendjes en vriendinnetjes meenemen als je zelf wilt. Natuurlijk komen er ook ouders mee om te helpen. Als je wilt, kun je afsluiten met een mooie voorstelling waarvoor je opa’s, oma’s, tantes, ooms en ook de ouders van al je vriendjes en vriendinnetjes kunt uitnodigen om naar je voorstelling te kijken!

  • Wanneer en waar?

Voor een verjaardagsfeest in het circus kun je elke zaterdag (14.30 tot 16.00 uur of 16.30 tot 18.00 uur) terecht bij Circus Amersfoort. Het feestje duurt  anderhalf uur en vindt plaats op onze eigen locatie op de Wagenwerkplaats, Soesterweg 314b. De kosten bedragen €125,- voor vijftien kinderen, elk kind extra kost €10. Wil je je aanmelden? Klik dan hier.