Circusfeestjes


ALLE FEESTJE VAN SEIZOEN 2023 – 2024 ZIJN GEBOEKT. NA DE ZOMER WEER NIEUWE FEESTJES BESCHIKBAAR

Kinderen vanaf zes jaar kunnen in een circussfeer hun verjaardag vieren met vrienden en vriendinnen. Elke zaterdag is hier ruimte voor bij Circus Amersfoort.
Het vieren van een ander feestje zoals een familiefeest of vrijgezellenfeest is ook mogelijk! Neem hiervoor contact op zodat er op maat een afspraak kan worden gemaakt.

Circus kinderfeestje

Op een circusfeestje ga je aan de slag met circusmateriaal zoals loopballen, diabolo’s, trapezes en een koordloop-installatie. Je wordt daarbij geholpen door echte circusdocenten. En wat je geleerd hebt, kan je aan het eind van het feestje aan iedereen laten zien in een voorstelling die je gezamenlijk maakt. Je kan je dan prachtig verkleden met kleren uit onze Circus Amersfoort verkleedkist!

  • Wie kan je meenemen?

Je kan maximaal 15 vriendjes of vriendinnetjes meenemen naar het circusfeestje. Natuurlijk komen er ook ouders mee om te helpen. Als je wilt, kun je afsluiten met een mooie voorstelling waarvoor je opa’s, oma’s, tantes, ooms en ook de ouders van al je vriendjes en vriendinnetjes kunt uitnodigen om naar je voorstelling te kijken! De voorstelling speelt de laatste vijftien minuten van het feestje.

  • Wanneer en waar?

Voor een verjaardagsfeest in het circus kun je op zaterdag terecht bij Circus Amersfoort. Het feestje duurt anderhalf uur en vindt plaats op onze eigen locatie op de Wagenwerkplaats, Soesterweg 314b. De kosten bedragen €150,- voor maximaal vijftien kinderen. Het feestje dient voorafgaand aan het feestje betaald te zijn.

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Kies een van de beschikbare data in de onderstaande agenda en vul de gegevens in. Er wordt dan een reservering gemaakt welke binnen enkele werkdagen zal worden bevestigd. Is er geen datum beschikbaar? Dan is er helaas geen mogelijkheid voor een feestje. Er zullen geregeld nieuwe data worden toegevoegd. Er kan maximaal drie maanden vooruit worden geboekt.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

FAQ Circusfeestje

Wat moeten we meenemen?

Het is handig als de kinderen kleding aan hebben waar ze fijn in kunnen bewegen. Pas op met loszittende sieraden.  In de zaal moeten de schoenen uit. De kinderen krijgen in de pauze wat te drinken en een koekje: dit hoeft u niet zelf mee te nemen.

Is er ruimte voor taart en cadeautjes?

Nee. Voor het feestje is er vaak nog les en we plannen regelmatig twee feestjes achter elkaar. Wel is er voor het circus een natuurspeeltuin waar bij mooi weer gepicknickt kan worden.

Ik wil graag met meer dan 15 kinderen komen, kan dat?

In verband met veiligheid werken we met een maximum van 15 leerlingen per docent. Wanneer je met meer dan 15 kinderen wil komen moet er een extra docent ingehuurd worden, wat extra kosten met zich mee brengt. Het kan wel, maar kost meer.

Hoe ziet het precieze programma eruit?

Een ervaren circusdocent ontvangt de groep in de zaal. Er wordt begonnen met een opwarmingsspel. Daarna legt de docent de verschillende onderdelen uit. De kinderen gaan oefenen en kunnen zich verkleden als ze dat leuk vinden. Na een korte pauze wordt er gewerkt aan de voorstelling, die een kwartier voor de eindtijd van het feestje gespeeld zal worden. Alle ouders/verzorgers mogen komen kijken en hun kind weer ophalen.

Is het mogelijk om de ruimte te versieren met slingers en ballonnen?

Nee. Voor en na het feestje zijn vrijwel altijd andere activiteiten gepland in onze ruimte.