Cie CA

Cie is afkorting van Compagnie (in het Frans: gezelschap) en CA is de afkorting van Circus Amersfoort. Cie CA staat dus voor Compagnie Circus Amersfoort!

Cie CA is de voorstellingsgroep van Circus Amersfoort. Je kan aan deze groep meedoen als je ook lessen volgt bij de tienerclub(13+) of jongerenclub(15+) en al meerdere jaren aan circus doet. In deze groep oefen je jouw specialisaties en werken we met elkaar aan acrobatiek en jongleren. Gezamenlijk maken we een voorstelling waar we meerdere keren per jaar mee optreden!


CAsa 314b (2024)

Schop je schoenen uit, trek je sloffen aan, we zijn thuis. Home is where the heart is en laat dat nou net het circus zijn. Waar de artiesten bankhangen, wasjes draaien, vliegen, muziek luisteren, gooien en zichzelf zijn.
Dus ontspan, leg een kussen in je nek en je voeten omhoog. Dan kun je genieten van een homemade voorstelling door en met de jongeren van Cie CA, de voorstellingsgroep van Circus Amersfoort.

Begeleiding: Charlotte, Luuk, Mia, Mees en Veerle

Speeldata:

27 april – Koningsdag Hoogland
1 mei – AZC Amersfoort
2 mei – Circusstad Festival in Rotterdam
24-25 augustus – Festival Spoffin in Amersfoort


Tussen ons (2023)

Cie CA speelt ‘Tussen ons’, een jongeren voorstelling van Circus Amersfoort. Met handen en voeten en stapelend vliegwerk. Contact is ons motto. We bouwen omhoog, we vallen neer en worden weer opgeraapt.

Begeleiding: Charlotte, Jeroen, Luuk, Martijn en Mees.

Speeldata:

27 april – Koningsdag Hoogland
19 mei – Nederlands Jongleerfestival 2023 in Goes
26-27 augustus – Festival Spoffin in Amersfoort